Skip to main content

Sodi karts bij Fastlane Karting

Bij Fastlane Karting in Bilzen kart je met het allernieuwste materiaal dat beschikbaar is op de markt. Je kan bij ons terecht met zowat alle leeftijdsgroepen! Peuters, kleuters, kinderen of (jong) volwassenen!

Vanaf 1m55

Sodi SR5 karts

In totaal heeft Fastlane Karting in Bilzen 21x SODI SR5 ter beschikking. Deze karts zijn voorzien van verschuifbare pedalen & stoelen en loodbakken om extra gewicht in de kart te leggen (enkel bij wedstrijden).

Specifieke voorwaarden: mogelijk vanaf 1m55

Dubbel plezier!

Sodi 2Drive (duokart)

Een race-ervaring met iemand delen? Bij Fastlane Karting kan je karten met een Sodi 2Drive (Duokart), dat is dubbel zoveel plezier! In totaal hebben wij 2 duokarts ter beschikking, dus het is altijd aangeraden om deze op voorhand te reserveren!

Specifieke voorwaarden: bestuurder moet minstens 1m55 groot zijn, de bijzitter moet minstens 1m groot zijn.

22
Sodi SR5
10
Sodi LR5
5
Sodi Kidracer
2
Sodi 2drive (duokart)
Vanaf 1m30 tot 1m54

Sodi LR5 karts

Ook de kids karten bij Fastlane Karting met het nieuwste materiaal. In totaal staan er 10x Sodi LR5 karts klaar om te scheuren over ons circuit! Deze karts zijn voorzien van verschuifbare pedalen & stoelen, een veiligheidsriem en beugel om het hoofd te beschermen.

Specifieke voorwaarden: mogelijk vanaf 1m30 tot 1m49

Vanaf 1m tot 1m30

Sodi Kidracer (100% elektrisch)

Max Verstappen begon met karten op 4-jarige leeftijd, bij ons kan dat al vanaf 3 jaar. Fastlane Karting in Bilzen heeft 5x Sodi Kidracer waarmee de allerkleinste al hun eerste race-ervaring kunnen beleven. Deze kidracers zullen op een apart circuit rijden, dus zullen nooit samen met andere karts rijden. Daarbovenop zijn deze kidracers 100% elektrisch!

Specifieke voorwaarden: mogelijk vanaf 1m tot 1m29

Translate »