Win een PS5!

Kans maken op een PS5 Digital Edition? Doe dan nu mee met onze wedstrijd! Hoe kan je deze winnen?

1. Bestel voor min. €25 op onze webshop. Je kan bv. een giftcard of giftbox als Kerstcadeau kopen maar ook voor jezelf.
2. Vul vervolgens onze schiftingsvraag in op deze pagina met je ordernummer (zie email die je ontvangt – bv: Nieuwe bestelling: nr. 3899)
3. We maken de winnaar kort na nieuwjaar live bekend via Facebook. Hou onze social media in het oog voor de juiste datum en uur.

GA NU NAAR ONZE WEBSHOP

De schiftingsvraag

Henri-Constant Kumpen & Anthony Kumpen zullen aan het einde van de kerstvakantie 3 rondjes rijden op ons circuit. We zenden dit live uit op facebook. Welke beste tijd behalen ze allebei?

Let op: Onderschat deze lokale helden niet: Anthony is professioneel autocoureur en veelvuldig winnaar van de 24u van Zolder en vele andere races. Zoon Henri-Constant is een opkomend talent. Dat blijkt uit zijn overwinningen bij nationale en internationale kartwedstrijden.

Belangrijk regels:
Enkel deze notatie is geldig: XX:XX:XXX (bv. 00:54:456, dit is 0 minuten, 54 seconden en 456 duizendsten)

Per €25 die je hebt gespendeerd op onze webshop mag je een extra entry ingeven. Bijvoorbeeld: spendeer je €50? Dan mag je 2 entries doen. Zo maak je dus meer kans om te winnen.

De 3 ronden zullen gereden worden op onderstaand circuit en met de volwassenen karts (zie video)

Opgelet: enkel de beste tijd (of het dichtste in de buurt) van Henri-Constant Kumpen moet in eerste instantie geraden worden. Mochten er meerdere winnaars zijn dan zal er gekeken worden naar de tijd van Anthony Kumpen. Wie hier vervolgens het dichtste bij is, wint de PS5.

Vul hier je antwoord in: