Ben jij dé koning in FIFA 19?

Ben jij een grote fan van FIFA 19? Daag jij graag je vrienden of kennissen uit in een FIFA wedstrijd? Speel mee het 1ste Fastlane Fifa Toernooi georganiseerd door Fastlane Karting Bilzen en kroon jezelf tot de Fastlane Esport Champion!

01 December 2018 – 18U – €12 PER DEELNEMER – 1vs1

1STE EDITIE

Het Fastlane Fifa Toernooi

Het FFT is écht voor iedereen! (PRO) Gamers, beginners, jong & oud! Het toernooi zal gespeeld worden op FIFA 2019 (enkel Playstation).

Hoe gaat het precies in zijn werk? Alle deelnemers worden willekeurig in een poule van 4 opgenomen via een loting. Wanneer alle wedstrijden zijn afgelopen zullen de 2 beste van iedere poule doorstoten naar een knock-out bracket!

Wanneer de knock-out bracket volledig afgelopen is zal er nog een grote en kleine finale plaatsvinden om een onderscheid te maken tussen de top 3! De beste 3 spelers van het 1ste Fastlane Fifa Toernooi ontvangen daarbij leuke prijzen!

Het Fastlane Fifa Toernooi zal doorgaan in onze gloednieuwe Fastlane Area dat sinds juli 2018 volledig verbouwd is en voorzien van voldoende speelruimte voor alle gamers.

€12/SESSIE

Karten tijdens het FIFA toernooi

Weet je niet wat te doen tussen de wedstrijden in? Tijdens het Fastlane Fifa Toernooi mogen alle deelnemers karten aan een superkorting van €12 per sessie! Heb je nog nooit gekart? Bij Fastlane Karting Bilzen garanderen wij je dat je een goede begeleiding krijgt voor, tijdens en na het karten!

Daarbovenop mag je gebruik maken van onze Sodi RX8 karts, Airoh helmen en P1 race overalls. Onze karting is uiteraard ook uitgerust met een vernieuwde cafetaria waar je drank en hapjes kan bestellen om de dorst te lessen of om de honger te stillen!

IK WIL MIJ INSCHRIJVEN

Wat kan je winnen?

1ste Plaats

  • Playstation Voucher t.w.v. €100
  • 3x kartbonnen t.w.v. €45

2e Plaats

  • Playstation Voucher t.w.v. €50
  • 2x kartbonnen t.w.v. €30

3e Plaats

  • Playstation Voucher t.w.v. €25
  • 1x kartbonnen t.w.v. €15

NU INSCHRIJVEN VOOR FASTLANE FIFA TOERNOOI

Na inschrijving ontvang je alle nodige informatie ivm de betaling, reglement en timing van het evenement. Heb je nog bijkomende vragen over het Fastlane Fifa Toernooi? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Ik heb een eigen PS4 ControllerIk heb geen eigen PS4 Controller